ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΦΕΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

                                                 




                                                                                                
                                  

                                   


 MACA POWDER
Το αρχαίο φυτό απο το Περού με ευεργετική επίδραση στην αύξηση της ενέργειας, της αντοχής, της δύναμης και της σεξουαλικής ενέργειας, είναι γνωστό στους ιθαγενείς των Ανδεων εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η ρίζα Maca που την βρίσκουμε στις πιο ψηλές κορυφές των Ανδεων είναι πλούσια σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία και ειδικότερα ψευδάργυρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σελήνιο και σίδηρο. Περιέχει πολλά ωφέλιμα λιπαρά οξέα, όπως λινολεικό οξύ, ελαικά οξέα, καθώς επίσης και πολυσακχαρίτες.
Τρόπος Χρήσης
3 έως 5 γραμ. την ημέρα, κυρίως πρωινές ώρες διαλυμένο σε νερό ή χυμό φρούτων.

ACAI BERRIES POWDER
Το Acai Berry είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ωμέγα 3 και 6, λιπαρά οξέα, βιταμίνες A, C, D, E, B1, B2, B3, B6 και B12, μέταλλα, ανθοκυάνες, φυτικές ίνες και στερόλες. Επίσης περιέχει υψηλά επίπεδα σιδήρου, ασβεστίου και υδατανθράκων. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει το μεταβολισμό, προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, μειώνει τη χοληστερίνη και σταθεροποιεί το ζάχαρο.
Τρόπος Χρήσης  
2,5 έως 5 γραμ. την ημέρα διαλυμένη σε χυμό ή ζεστό νερό.

GUARANA POWDER
Το γκουαρανά είναι φυτό που ευδοκιμεί στα τροπικά δάση Αμαζονίου και αναζωογονεί δίχως να διεγείρει. Είναι εξαιρετικά τονωτικό, διεγερτικό, δίνει αντοχή, ενέργεια, πνευματική διαύγεια και αυτοσυγκέντρωση. Ανακουφίζει απο το αίσθημα κόπωσης, βοηθάει στη γρηγορότερη ανάκτηση των δυνάμεων μετά απο ασθένειες, χαλαρώνει τους πιασμένους μύες, ενεργοποιεί το μεταβολισμό, έχει διουρητική δράση και βοηθά στην αντιμετώπιση της διάρροιας.
Τρόπος Χρήσης
0,5 γραμ. έως 1γραμ. μέχρι και 2 φορές την ημέρα, πρωί και απόγευμα. Η επίδρασή της διαρκεί 2 έως 4 ώρες. Να μήν καταναλώνεται πρίν τον ύπνο.

REISHI MUSHROOM POWDER
Στον κόσμο της Ανατολής θεωρείται κορυφαίο φαρμακευτικό μανιτάρι. Γνωστό και ως γανόδερμα, αυτό το μανιτάρι είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει τον οργανισμό απο τις αρνητικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και το ήπαρ, παρεμποδίζει την πήξη του αίματος, είναι ευεργετικό για τα άτομα που υποφέρουν απο άσθμα και άλλες παθήσεις του αναπνευστικού.
Τρόπος Χρήσης
Αναμίξτε 1,5 έως 3 γραμ. σκόνης την ημέρα διαλυμένη σε νερό.

BARLEY GRASS POWDER
Είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών, πρωτεινών, χλωροφύλλης, μαγνησίου, ασβεστίου, σιδήρου, βιταμινών Β1, Β12, C και οργανικού νατρίου. Βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης, στην προστασία της καρδιάς, στην καλή λειτουργία της πέψης, στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην αντιμετώπιση της κολίτιδας.
Επίσης, συμβάλλει στη μείωση του σακχάρου, στην υγεία του δέρματος και στην προστασία των κυττάρων απο τη γήρανση.
Τρόπος Χρήσης
1/2 έως 4 κουταλάκια του γλυκού την ημέρα μπορούν να προστεθούν σε χυμό ή νερό. Ξεκινήστε απο μια μικρή ποσότητα και αυξήστε σταδιακά ώστε το σώμα να συνηθίσει τις παρενέργειες της αποτοξίνωσης.

GINSENG POWDER
Το τζίνσενγκ γνωστό και ως ρίζα ζωής είναι ενα απο τα παγκοσμίως γνωστά βότανα. Το τζίνσενγκ είναι ενας φυσικός τρόπος τόνωσης της σωματικής και διανοητικής μας ευεξίας. Η βασική του ιδιότητα είναι ότι απομακρύνει τις τοξίνες απο τον οργανισμό μας, μεταφέροντας οξυγόνο στα κύτταρα. Επιπλέον διεγείροντας τους ενδοκρινείς αδένες, βοηθά στην απορρόφηση των βιταμινών και των μετάλλων. Είναι ευεργετικό στην πίεση του αίματος, στην αυπνία και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Τρόπος Χρήσης
Προσθέστε τη σκόνη στο φαγητό σας ή χρησιμοποιείστε την ως ρόφημα διαλύοντας ενα κουταλάκι του τσαγιού σε ενα ποτήρι βραστό νερό. Χρησιμοποιείστε τη σκόνη για 2 έως 3 εβδομάδες και στη συνέχεια αφήστε ενα κενό μιας εβδομάδας πρίν καταναλώσετε ξανά.

WHEATGRASS POWDER
Το σιταρόχορτο είναι μια απο τις πιό πολυσυζητημένες υπερτροφές. Πλούσιο σε χλωροφύλλη και με παραπάνω απο 100 θρεπτικές ουσίες, αποτελεί ενα απο τα σημαντικότερα δώρα της φύσης. Το σιταρόχορτο έχει ευρέως αναγνωριστεί για τις καθαριστικές, αποτοξινωτικές του ιδιότητες, την ικανότητα αναγέννησης κυττάρων και την ευκολία στη χρήση και την αφομοίωση απο όλους τους οργανισμούς. Περιέχει βιταμίνες Α, B, C, E, Κ, Β12, αμινοξέα, μέταλλα, ένζυμα και πρωτείνη.
Τρόπος Χρήσης
1 κουτ. της σούπας σε σαλάτες, χυμούς λαχανικών και ωμές σούπες λαχανικών.


TRIBULUS TERRESTRIS POWDER
Το Tribulus Terrestris μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο τους αθλητές για περισσότερη δύναμη και αύξηση της μυικής μάζας. Μετά την άσκηση βοηθά τον οργανισμό να επανέλθει και ομαλοποιεί την πίεση του αίματος. Μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερίνης και να καθαρίσει το συκώτι. Βελτιώνει τη libido στους άνδρες, αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, στις γυναίκες αυξάνει τη συγκέντρωση των ορμονών και την ωορρηξία.
Τρόπος Χρήσης
Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 250-500mg 3 φορές την ημέρα για περίοδο 8 εβδομάδων. Ξεκινήστε με μια δόση μέρα παρά μέρα και σιγά σιγά προχωρήστε μέχρι το επίπεδο της προτεινόμενης δοσολογίας. Μετά κάντε ενα διάλλειμα δυο εβδομάδες. Επαναλάβετε τη λήψη με διαλλείματα ανά 4-6 εβδομάδες. Διαλύεται σε χυμό ή νερό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΟΝΕΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 100 ΓΡ. ΄Η ΧΥΜΑ.