ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΒΟΤΑΝΑ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ





Το πράσινο τσάι είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την υγεία. Επιστημονικές έρευνες αναφέρουν ότι συμβάλλει:
Στην πρόληψη του καρκίνου. Βάσει ερευνών βοηθά στην προστασία απέναντι σε διάφορες μορφές καρκίνου, όπως αυτές που επηρεάζουν το παχύ έντερο, το στομάχι, τον οισοφάγο, την χοληδόχο κύστη και το πάγκρεας.
Στα καρδιαγγειακά νοσήματα και στον έλεγχο της χοληστερόλης. Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού σχετίζεται με χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων. Όσοι πίνουν πράσινο τσάι έχουν και υψηλά επίπεδα HDL “καλής” χοληστερόλης, η οποία συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα και εγκεφαλικά.
Στην προστασία της επιδερμίδας. Είτε εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα είτε καταναλωθεί ως ρόφημα, δημιουργεί ασπίδα προστασίας στην επιδερμίδα από την εμφάνιση καρκίνου του δέρματος λόγω του ήλιου. Δεν είναι τυχαίο που κυκλοφορούν στην αγορά ολοένα και περισσότερα αντηλιακά και κρέμες σώματος με βάση το πράσινο τσάι.
Στο αδυνάτισμα λόγω των κατεχινών. Αυτές συμμετέχουν στην πρόληψη του μεταβολικού συνδρόμου, αυξάνουν τις ενεργειακές δαπάνες, «καίνε» τα αποθηκευμένα λίπη ενεργοποιώντας την καύση τους κατά τον μεταβολισμό τους, βελτιώνουν την κατανομή του λίπους στο σώμα και μειώνουν το λίπος που εντοπίζεται στην περιοχή της κοιλιάς.
Στην καλή μνήμη. Σύμφωνα με έρευνες οι ενήλικες που καταναλώνουν τουλάχιστον 2 κούπες πράσινο τσάι την ημέρα έχουν 50% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν νοητικά προβλήματα σε σχέση με όσους πίνουν λιγότερο τσάι ή καθόλου.

Τιμή Συσκευασίας : 2,5 ευρώ