ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΑΝΘΟΣ ΑΛΑΤΙΟΥ






1. Βοηθά στην εξισορρόπηση των επίπεδων της γλυκόζης στους διαβητικούς: Ένα από τα σημαντικότερα και πιο ζωτικής σημασίας σημεία αναφοράς της υγείας του οργανισμού μας είναι το επίπεδο σακχάρου στο αίμα μας. Η ύπαρξη πολύ χαμηλού ή πολύ υψηλού σακχάρου στο αίμα έχει αντίστοιχες επιπτώσεις στη γενικότερη υγεία και αν σημειωθεί έξαρση του προβλήματος, μπορεί να δυσκολέψει πολύ τον οργανισμό μας. Τα χρόνια υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της ασθένειας του διαβήτη.
Παρόλα αυτά, για τους ανθρώπους που είναι ήδη διαβητικοί, η άφθονη λήψη ανθού αλατιού μπορεί να επαναφέρει τον οργανισμό τους σε μια ιδανική κατάσταση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Αλάτι περιέχει 84 πολύτιμα στοιχεία, εκ των οποίων τα παρακάτω 4 είναι βασικά για τη διατήρηση της ισορροπίας των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
Χρώμιο: Η κύρια λειτουργία του χρωμίου είναι να μετατρέπει τους υδατάνθρακες σε γλυκόζη. Βοηθά επίσης στη ρύθμιση και την παραγωγή της ινσουλίνης. Χωρίς χρώμιο στο σώμα μας, η ινσουλίνη δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά.
Βανάδιο: Το θειϊκό βανάδιο έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί όπως η ινσουλίνη στον μεταβολισμό της γλυκόζης σε δοκιμές που έγιναν σε ζώα και ανθρώπους. Κλινικές μελέτες έδειξαν μια σημαντική μείωση της ανάγκης για ινσουλίνη σε ασθενείς τόσο με ινσουλινοεξαρτώμενο σακχαρώδη διαβήτη όσο και σε μη-ινσουλινοεξαρτώμενο διαβήτη.
Μαγγάνιο: Διατηρεί τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος σε φυσιολογικό επίπεδο. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία του διαβήτη και της υπογλυκαιμίας.
Μαγνήσιο: Βοηθά στην πέψη της ζάχαρης, των αμύλων και των λιπών και σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
2. Εξαλείψτε τα προβλήματα ακμής και ψωρίασης για πάντα: Σχετικά με προβλήματα όπως η πρόωρη γήρανση, η ακμή και άλλες ανωμαλίες του δέρματος είναι δοκιμασμένο και ελεγμένο ότι η πρόσληψη αλατιού Ιμαλαΐων σε συνδυασμό με απιονισμένο ή μεταλλικό νερό (ένα διάλυμα που ονομάζεται άλμη) μπορεί να προσφέρει θρεπτικά συστατικά στο δέρμα σας, βοηθώντας και προλαμβάνοντας διάφορες κοινές παθήσεις και προβλήματά του. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για το ξηρό δέρμα, τα τσιμπήματα εντόμων, τις φουσκάλες κ.α.
Στην προσπάθειά σας να απαλλαγείτε από αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις, μπορεί να έχετε προβεί στην αγορά ακριβών καλλυντικών, λοσιόν κτλ, ξοδεύοντας χρήματα σε θεραπείες που αποδεικνύονται κενές υποσχέσεις, χωρίς αποτέλεσμα. Το Αλάτι Ιμαλαΐων είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και ανέξοδες θεραπείες για οποιαδήποτε μόλυνση του δέρματος. Ορισμένα από τα ορυκτά μέταλλα που περιέχει το Αλάτι Ιμαλαΐων και προάγουν την υγεία του δέρματος είναι:
Χρώμιο: Καταπολεμά την ακμή και μειώνει τις μολύνσεις του δέρματος.
Ψευδάργυρος: Βοηθά στην επούλωση των ιστών και βοηθά στην πρόληψη των ουλών. Βοηθά στην πρόληψη της ακμής με τη ρύθμιση της δραστηριότητας των σμηγματογόνων αδένων. Ο ψευδάργυρος επίσης προάγει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και την επούλωση των πληγών.
Ιώδιο: Βοηθά στην επούλωση των λοιμώξεων του δέρματος, αυξάνοντας τη λήψη  οξυγόνου και βελτιώνοντας το ρυθμό μεταβολισμού του δέρματος.
Θείο: Κρατά την επιδερμίδα καθαρή και λεία. Ξηροδερμία, εξανθήματα, έκζεμα και ακμή οφείλονται σε ελλείψεις αυτού του στοιχείου.
3. Πεπτικές Διαταραχές: Πεπτικές διαταραχές και/ ή δυσπεψία συνήθως εμφανίζονται, αφού καταναλώσουμε ή υπερκαταναλώσουμε ανθυγιεινά τρόφιμα. Οι κρύσταλλοι Αλατιού Ιμαλαΐων χρησιμεύουν ως ενισχυτικά πέψης, βοηθώντας το πέρασμα των τροφίμων ελεύθερα μέσα από τον εντερικό σωλήνα. Γνωρίζουμε ότι μόνο μια ορισμένη ποσότητα των τροφών μπορούν να αφομοιωθούν από τα έντερά μας σε μια δεδομένη στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε το σωστό αλάτι στην καθημερινότητά μας, για την σωστή πέψη των τροφίμων.
Ο ανθός αλατιού βοηθά στην πέψη διεγείροντας τους αδένες που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή των πεπτικών υγρών, διαδραματίζοντας ένα σημαντικό ρόλο σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. Χωρίς αλάτι, δεν είναι δυνατή η πέψη. Οι πρώτοι αδένες που ξεκινούν η διαδικασία της πέψης βρίσκονται στο στόμα, είναι οι σιελογόνοι αδένες. Το σάλιο που παράγεται από αυτούς τους αδένες περιέχει ένα ένζυμο (αμυλάση), που αρχίζει να διασπά το άμυλο από το φαγητό σε μικρότερα μόρια.
Η επόμενη σειρά αδένων του πεπτικού βρίσκονται στο βλεννογόνο του στομάχου. Το αλάτι διεγείρει το υδροχλωρικό οξύ στο στομάχι, καθώς και ένα ένζυμο που πέπτει πρωτεΐνη, η οποία βοηθά στην περαιτέρω κατάτμηση των τροφίμων σε αντάλλαγμα τα θρεπτικά συστατικά της. Ενισχύει, επίσης, εκκρίσεις της εντερικής οδού και του ήπατος, υποβοηθώντας τη διαδικασία της πέψης.
Σε αντίθεση με το επιτραπέζιο αλάτι, το κρυσταλλικό αλάτι δεν επιβαρύνει το σώμα μας. Το φυσικό κρυσταλλικό αλάτι έχει πάντα μια εξισορροπητική δράση και δεν συμβάλλει στην υψηλή πίεση του αίματος, όπως το κοινό επιτραπέζιο αλάτι, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την καθημερινή σας διατροφή.
4. Πρόληψη μυϊκών κραμπών: Όλοι έχουμε πάθει μυϊκές κράμπες κάποια στιγμή στη ζωή μας κατά τη διάρκεια γυμναστικής, σπορ ή απλώς περπατώντας. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι μυϊκές κράμπες συμβαίνουν όταν ένας μυς έχει κουραστεί ή όταν από το σώμα λείπουν υγρά και μέταλλα όπως κάλιο, νάτριο, ασβέστιο ή μαγνήσιο. Ένας από τους τρόπους για να εξασφαλίσουμε τα σωστά επίπεδα υγρών και μετάλλων είναι λαμβάνοντας τον ανθό του αλατιού. Διαθέτει περισσότερα από 80 μέταλλα και θρεπτικά συστατικά που χαρίζουν στο σώμα μας ενέργεια και δύναμη και βοηθούν στην πρόληψη των μυϊκών κραμπών.
Επίσης, το Αλάτι  εξισορροπεί τους ηλεκτρολύτες. Η ανισορροπία των ηλεκτρολυτών μπορεί να είναι μια από τις αιτίες των μυϊκών κραμπών. Χωρίς τους ηλεκτρολύτες, τα κύτταρα του οργανισμού μας δεν μπορούν να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά. Το Αλάτι εξισορροπεί τη λειτουργία των ηλεκτρολυτών στον οργανισμό μας, παρέχοντας μας κάλιο και νάτριο. Το ασβέστιο και το μαγνήσιο, επίσης, βοηθούν στην αποφυγή των μυϊκών κραμπών.
5. Υγεία των αγγείων: Το καρδιαγγειακό σύστημα θεωρείται το πιο σημαντικό σύστημα του οργανισμού μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το ενισχύσουμε, όπως υπάρχουν και πολλοί για να το βλάψουμε. Τρεις από τους πιο σημαντικούς είναι η διατροφή, το σωματικό λίπος και τα επίπεδα του άγχους (που μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή αρτηριακή πίεση). Και οι τρεις παράγοντες συμβάλλουν στη δημιουργία πλάκας στις αρτηρίες, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε βουλωμένες αρτηρίες, υπέρταση ή καρδιακή προσβολή.
Κατά κύριο λόγο, η καθημερινή μας διατροφή περιλαμβάνει επιτραπέζιο αλάτι που είναι πολύ τοξικό για το σώμα. Αυτός ο τύπος αλατιού είναι χημικά λευκασμένος μέσω μιας διαδικασίας που χρησιμοποιεί υψηλές θερμοκρασίες και απογυμνώνει το αλάτι από όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Αυτή η διαδικασία καθιστά το χλωριούχο νάτριο τοξικό για τον οργανισμό μας. Επιπλέον, οι δυνητικά δηλητηριώδεις χημικές ουσίες ιώδιο και το φθόριο, προστίθενται στο τοξικό φορτίο από το οποίο το σώμα θα πρέπει να απαλλαγεί. Το σώμα μας δεν μπορεί να διαθέσει το επιτραπέζιο αλάτι με έναν φυσικό και υγιεινό τρόπο. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή των ιστών, σε κυτταρίτιδα, κατακράτηση νερού και υψηλή αρτηριακή πίεση.
Το Αλάτι αποτελεί σπουδαία πηγή ασβεστίου και μαγνησίου, μέταλλα τα οποία είναι έχει αποδειχθεί ότι προλαμβάνουν την υψηλή αρτηριακή πίεση για ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα. Ο ανθός αλατιού δεν συμβάλλει στη δημιουργία υψηλής πίεσης, όπως το επιτραπέζιο κοινό αλάτι.
6. Υγεία των δοντιών: Η στοματική υγιεινή είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα σχετικά με την καθαριότητα και την υγιεινή του σώματος ενός ατόμου. Η πέτρα, η ουλίτιδα και η κακή αναπνοή είναι καταστάσεις που δύσκολα αντιμετωπίζονται, ακόμα και από τη σύγχρονη οδοντιατρική. Ωστόσο, υπάρχει μια εναλλακτική λύση στην «παραδοσιακή» οδοντική υγιεινής, η οποία είναι και φθηνή και εύκολη στη χρήση. Εκτός από το βούρτσισμα των δοντιών σας με οδοντόπαστα, μπορείτε επίσης να τα καθαρίσετε με ένα διάλυμα άλμης από Αλάτι.
Το διάλυμα άλμης είναι καθαρό, αποσταγμένο νερό και Αλάτι. Κατά την αρχαιότητα, οι άνθρωποι των Ιμαλαΐων χρησιμοποιούσαν καθαρό κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαΐων για τον καθαρισμό των δοντιών τους και την πρόληψη της ουλίτιδας. Επιπλέον, το Αλάτι με το κάλιο που περιέχει εμποδίζει την αιμορραγία των ούλων, ενώ το ασβέστιο δυναμώνει και λευκαίνει τα δόντια. Χρησιμοποιώντας ένα διάλυμα άλμης, όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας, όχι μόνο θα συμβάλλει σε δόντια πιο λευκά και καθαρά, αλλά και σε μια πιο φρέσκια αναπνοή.
7. Μολύνσεις των αυτιών: Οι μολύνσεις των αυτιών, ειδικά στο εσωτερικό αυτί, θεωρούνται από τις πιο ευαίσθητες μολύνσεις στο σώμα μας και μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε κώφωση, εάν είναι αρκετά σοβαρές. Οι μολύνσεις αυτές προκαλούνται από βακτήρια και ιούς. Κάποια κοινά συμπτώματα των λοιμώξεων του αυτιού είναι: εμβοές των αυτιών, απώλεια της ισορροπίας, απώλεια της ακοής, ζάλη, εμετός, και ναυτία.
Μία από τις καλύτερες λύσεις για την καταπολέμηση των ιών και των βακτηρίων στο εσωτερικό του αυτιού είναι το Αλάτι Ιμαλαΐων. Εάν χρησιμοποιήσετε λίγο Αλάτι διαλυμένο σε αποσταγμένο ή απιονισμένο νερό, ως ωτικές σταγόνες θα καταφέρετε να βελτιώσετε την κατάσταση σε λίγες μόνο ημέρες.
8. Μύκητες των ποδιών: Μία από τις πιο ενοχλητικές παθήσεις που μπορεί ένα άτομο να εμφανίσει στα πόδια είναι η ονυχομυκητίαση (μύκητας του ποδιού ή το πόδι του αθλητή). Η ονυχομυκητίαση προκαλείται από μια μυκητίαση των δακτύλων, των νυχιών και /ή του δέρματος. Τα συμπτώματα είναι: αποχρωματισμός των νυχιών των ποδιών, τα οποία γίνονται παχύτερα και παραμορφώνονται, ενώ εμφανίζουν ρωγμές ή αποχωρίζονται το δέρμα του ποδιού, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια αποκρουστική οσμή. Εάν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, όλα τα νύχια των ποδιών μολύνονται.
Χρησιμοποιώντας Αλάτι Ιμαλαΐων διαλυμένο σε αποσταγμένο ή απιονισμένο νερό και ξύδι ως μέσον για το μούλιασμα των ποδιών σε τακτική βάση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτήν την ενοχλητική πάθηση. Το ξύδι δημιουργεί ένα αφιλόξενο περιβάλλον για τον μύκητα και το αλάτι Ιμαλαΐων τον εξολοθρεύει. Μέσα σε δύο έως τρεις εβδομάδες, τα νύχια σας θα ανακτήσουν την αρχική τους εμφάνιση και υγεία.
9. Ναυτία ταξιδιωτών: Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, η ναυτία των ταξιδιωτών είναι μια πολύ κοινή διαταραχή όπου το υγρό στα ημικυκλικά κανάλια του εσωτερικού αυτιού αναταράσσεται και ο εγκέφαλος μπερδεύει τις πραγματικές κινήσεις με τις αντιληπτές. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο είδος ιλίγγου των ταξιδιωτών, που μπορεί να οδηγήσει σε ναυτία και εμετό. Υπάρχουν πολλές θεραπείες για αυτή την κατάσταση, αλλά το Αλάτι Ιμαλαΐων είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές χωρίς παρενέργειες.
Το Αλάτι βρισκόταν για αιώνες κάτω από την επιφάνεια της γης στους πρόποδες των Ιμαλαΐων και γι’ αυτό διαθέτει ενεργειακές, εξισορροπητικές ιδιότητες που καταπολεμούν τη ναυτία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε ένα πουγκί με Αλάτι και να το φορέστε γύρω από το λαιμό σας ενώ ταξιδεύετε.
Επιπλέον, θα εξισορροπήσει τα υγρά στα κύτταρα του αυτιού σας. Ας μην ξεχνάμε ότι το αλάτι αυτό έχει τη δυνατότητα να αποκαταστήσει την ισορροπία των υγρών των κυττάρων του σώματος. Πριν ταξιδέψετε, πιείτε ένα διάλυμα άλατος και νερού για να βοηθηθείτε με τα συμπτώματα (απλά βεβαιωθείτε ότι το νερό είναι χλιαρό). Από τη στιγμή που θα το πιείτε, θα νιώσετε μια αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας.
10. Πονόλαιμος: Ο πονόλαιμος δεν είναι παρά λοίμωξη από ιό ή βακτήριο. Μια από τις καλύτερες θεραπείες για την καταπολέμηση αυτών των μολύνσεων είναι η άλμη. Το Αλάτι  καταπολεμά ιούς, βακτήρια και μύκητες. Χρησιμοποιώντας την άλμη τακτικά θα μπορέσετε να δείτε τις διαφορές στο σώμα σας. Το διάλυμα άλμης είναι ένα μίγμα Άλατος και χλιαρού νερού. Χρησιμοποιήστε το διάλυμα, κάνοντας γαργάρες για να καταπολεμήσετε τη μόλυνση.
11. Προεμμηνορροϊκά συμπτώματα: Για τις γυναίκες, τα προεμμηνορροϊκά συμπτώματα αποτελούν μία από τις πιο οδυνηρές καταστάσεις, που θα πρέπει να βιώνουν σε τακτική βάση. Το Αλάτι μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτών των συμπτωμάτων και τους κοιλιακούς πόνους.
Απλά ρίξτε ένα φακελάκι με Αλάτι σε ζεστό νερό και κατόπιν τοποθετήστε το στην κοιλιά σας για τριάντα λεπτά. Η άλμη θα σταθεροποιήσει τα υγρά του σώματός σας και θα μαλακώσει η πίεση και το άγχος στους μυς, βοηθώντας τους να επιστρέψουν στην κανονική τους κατάσταση.
12. Πονοκέφαλοι: Όλοι γνωρίζουμε ότι οι πονοκέφαλοι μπορεί να οφείλονται σε πολλούς λόγους, όπως η έλλειψη ύπνου, οι παθήσεις των ματιών κτλ. Τα συμβατικά φάρμακα, εκτός του ότι μπορεί να είναι ακριβά έχουν και τις ανάλογες παρενέργειες. Όμως, μια θεραπεία που πραγματικά θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους διαφόρων ειδών πονοκεφάλους είναι το Αλάτι.
Διαλύοντας Αλάτι σε απιονισμένο νερό σχηματίστε μια άλμη για να δώσετε λύση στη θεραπεία των πονοκεφάλων σας. Κάντε μασάζ με την άλμη στο κεφάλι σας ή φτιάξτε μια κρύα κομπρέσα με ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι και μια κουταλιά της σούπας κρύο νερό και τοποθετήστε το πάνω στο τμήμα του κεφαλιού σας που νιώθετε τον πόνο.
13. Χρόνια Αναπνευστικά Προβλήματα: Υπάρχουν πολλά αναπνευστικά προβλήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τον οργανισμό μας. Κάποια από αυτά είναι η ιγμορίτιδα, η βρογχίτιδα, το άσθμα και οι αλλεργίες. Αλλά όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα με τη βοήθεια της υπέροχης άλμης Αλατιού.
Ο ατμός της άλμης αν τον εισπνεύσουμε βαθιά βοηθά να ξεμπλοκάρουν οι ρινικές και αεραγωγοί δίοδοι που συνδέονται με το αναπνευστικό σύστημα. Απλώς, τοποθετήστε το κεφάλι σας πάνω από μια κατσαρόλα που βράζει, στην οποία έχετε προσθέσει νερό και τουλάχιστον 0, 07 γραμμάρια Αλατιού. Καλύψτε το κεφάλι σας με μια ζεστή πετσέτα για εισπνεύσετε καλύτερα τον ατμό. Μετά από 30 λεπτά, όλα τα μπλοκαρίσματα και τα αλλεργιογόνα θα φύγουν μέσω του φταρνίσματος ή του βήχα σας, αφήνοντας την αναπνοή σας ελεύθερη.
14. Ισορροπία του pH Έχουμε πολλές φορές συναντήσει τον όρο ισορροπία του pH. Το pH, η «δύναμη της συγκέντρωσης των ιόντων υδρογόνου», χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς της αλκαλικότητας ή οξύτητας των κυττάρων του σώματός μας. Τα κύτταρα του σώματός μας πρέπει να είναι σε ελαφρώς αλκαλική κατάσταση για να λειτουργούν καλά και ο ανθός αλατιού βοηθά να διατηρηθεί αυτή η αλκαλικότητα.
Ενσωματώνοντας μια καλή ποσότητα ημερήσιας πρόσληψης Άνθος του Αλατιού στην καθημερινότητά σας, μπορείτε να φέρετε το pH του σώματος σας σε ιδανικά επίπεδα και να εξισορροπήσετε την πρόσληψη υγρών μέσα και γύρω από τα κύτταρα του σώματος, βοηθώντας στην απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων, όπως το μόλυβδο, τον υδράργυρο, το αρσενικό κ.α.
15. Ενυδάτωση της επιδερμίδας: Ανακατέψτε Ανθό Αλατιού, μέτριου κόκκου, με λάδι τζότζομπα ή αμυγδάλου προσθέστε αιθέριo έλαιο μάραθου κι ανακατέψτε το. Ο μάραθος έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί τον εγκέφαλο για να παράγει κολλαγόνο. Το αλάτι όλα τα παραπάνω κι όλα μαζί σε συνδυασμό είναι το τέλειο πίλινγκ για μια απόλυτα ενυδατωμένη επιδερμίδα …σώματος κι όχι προσώπου.
Όλα τα παραπάνω φυσικά και δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές, όπως και τίποτε άλλο εδώ στο terar papers, απλά ξαναθυμόμαστε αυτά που έκαναν οι πρόγονοι μας –μακρινοί και κοντινοί- και τα ξαναβάζουμε στην καθημερινότητα μας.

Πηγή :   http://www.terrapapers.com

Τιμή Συσκευασίας : 1,5 ευρώ