ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟΣ





Περιποίηση με φυσικά προιόντα απο το όμορφο νησί της ΚΩ.
Για Μάσκα Προσώπου (Συνταγή 1η)
Ανακατέψτε νερό πηγής με πράσινη άργιλο σε σκόνη. Ανακατέψτε με ξύλινο ή πλαστικό κουταλάκι(το μέταλλο δεν ενδείκνυται στην ιδιότητα της αργίλου να απαελευθερώνει ιόντα). Προσθέστε 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας, απλώστε ενα παχύ στρώμα στο πρόσωπο και ξεβγάλτε όταν αρχίσει να στεγνώνει.
Για Μάσκα Προσώπου (Συνταγή 2η)
200 γρ. βρώμη(κουάκερ)
75 γρ. αμύγδαλα τρίμμα
2 κουταλιές της σούπας άνθη λεβάντας αποξηραμένα
1 κουταλιά της σούπας μέντα αποξηραμένη
60 γρ. άργιλο πράσινη
Παίρνουμε τη βρώμη και τη λεβάντα και τις αλέθουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και με τα χέρια μας τρίβουμε τη μέντα. Ρίχνουμε την άργιλο και ανακατεύουμε. Φυλάμε το μίγμα σε αεροστεγές κουτάκι. Οταν θέλουμε να κάνουμε πίλινγκ παίρνουμε μια κουταλιά σούπας και το ανακατεύουμε με δυο-τρείς κουταλιές νερό να γίνει μια πάστα. Τρίβουμε το καθαρισμένο πρόσωπό μας με την πάστα και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.
Για Μάσκα Σώματος
Αναμείξτε καλά στο μπλέντερ τα εξής συστατικά : 1 μικρό αγγούρι, 6 κουταλιές γιαούρτι, 2 κουταλιές φρέσκια μέντα, 1 κουταλιά πράσινη άργιλο και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντα. Απλώστε τη μάσκα στα πόδια σας, περιμένετε να στεγνώσει περίπου 10-15 λεπτά και ξεβγάλτε με κρύο νερό.
Υπάρχουν ακόμα πολλές συνταγές τις οποίες μπορείτε να αντλείστε απο το internet και έχουν βάση την πράσινη άργιλο.

Αν έχετε οποιοδήποτε δερματικό πρόβλημα ή άλλο σοβαρό νόσημα επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας για επεξηγήσεις.

Τιμή Συσκευασίας : 10 ευρώ (500 γρ.)