ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΒΟΤΑΝΑ

ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ





Θεραπευτικές Ιδιότητες :
Μαύρο τσάι και διβήτης σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες οι ενώσεις που προέρχονται από το μαύρο τσάι βοηθούν στην επιβράδυνση της απορρόφησης του σακχάρου στο αίμα.
Το μαύρο τσάι έχει αυξημένη περιεκτικότητα σε θειορουβικίνη και θειοφλαβίνες, που αυξάνουν την αντίσταση του οργανισμού στα μικρόβια.Επίσης είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, που μειώνουν τα επίπεδα της LDL «κακής» χοληστερόλης μειώνοντας την πιθανότητα καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Καταστέλλει τη δράση και την παραγωγή οξέων από τα μικρόβια που προκαλούν τερηδόνα, πλάκα και ουλίτιδα χάρη στη συνδυασμένη δράση φθορίου και τανινών που διαθέτει.
Η προσθήκη μελιού και λεμονιού επηρέασε θετικά την αντιοξειδωτική δράση στο μαύρο τσάι, ενώ της ζάχαρης και του γάλακτος είχε αδιάφορα αποτελέσματα.
Mην τα βράζετε πολύ.
Πιείτε το όσο πιο πικρό μπορείτε.
Προσθέστε τους μία φέτα λεμονιού αντί για χυμό λεμονιού, γιατί στη φλούδα του βρίσκονται τα περισσότερα αντιοξειδωτικά.
Προτιμήστε να το πίνετε με λεμόνι αντί με γάλα.
Προσθέστε μέλι και όχι ζάχαρη.
Προτιμήστε να το φτιάχνετε με εμφιαλωμένο μαλακό νερό (ολιγομεταλλικό).
Συντηρήστε το σε μέρος σκοτεινό και στεγνό, γιατί το φως και η υγρασία καταστρέφουν τα αντιοξειδωτικά συστατικά τους, αλλά και τη γεύση του.

Τιμή Συσκευασίας : 1 ευρώ