ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΒΟΤΑΝΑ

ΓΚΙΓΚΟ ΜΠΙΛΟΜΠΑ





Θεραπευτικές Ιδιότητες :

Ανεπαρκής Κυκλοφορία του Αίματος στον Εγκέφαλο
Το Ginkgo Biloba βοηθά στη διατήρηση της κυκλοφορίας του αίματος στον εγκέφαλο, όταν λαμβάνεται σε δοσολογίες τουλάχιστον 120mg εκχυλίσματος ημερησίως και για χρονικό διάστημα ενός χρόνου. Με τη λήψη αυτή μειώνονται σημαντικά οι ίλιγγοι, οι κεφαλαλγίες, ο βόμβος και οι συναισθηματικές διαταραχές.
Μνήμη και Συγκέντρωση
Τα εκχυλίσματα Ginkgo Biloba σε δοσολογία τουλάχιστον 150mg ημερησίως βελτιώνουν τη μνήμη. Αυτό έχει αποδειχθεί σε διπλές τυφλές δοκιμές ελέγχου με placebo σε άτομα με κακή μνήμη η οποία εμφανίζεται στην γεροντική άνοια. Περαιτέρω μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι το Ginkgo Biloba βελτιώνει τη μνήμη και την ακοή στους ηλικιωμένους. Το Ginkgo Biloba μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το βόμβο των αυτιών και μπορεί να βελτιώσει την ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι το Ginkgo Biloba έχει θεραπευτικές ιδιότητες σε άτομα με Αλτσχάιμερ σε πρώιμο στάδιο, καθώς επίσης και σε περιπτώσεις άνοιας πολυεμφρακτικού τύπου.
Ανεπαρκής Κυκλοφορία του Αίματος στα Πόδια
Μελέτες έχουν δείξει ότι το Ginkgo Biloba βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον πόνο κατά το περπάτημα και επιτρέποντας την αύξηση των διανυόμενων αποστάσεων.
Αναστολή του PAF/αντιαλλεργικό
Ο παράγοντας ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων (PAF) είναι υπεύθυνος για τις αλλεργικού τύπου ανοσολογικές αποκρίσεις όπως είναι η κατακράτηση υγρών, ο ερεθισμός του δέρματος, η δυσκολία στην αναπνοή και άλλες σοβαρές φλεγμονώδεις αντιδράσεις. Τα υψηλά επίπεδα PAF σχετίζονται επίσης με καταστροφή των νευρικών κυττάρων και μειωμένη κυκλοφορία του αίματος στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Η δράση του Ginkgo Biloba έχει μελετηθεί σε άτομα με αλλεργίες στη σκόνη και τη γύρη, καθώς και σε άτομα με άσθμα.
Αντιοξειδωτικό
Το εκχύλισμα Ginkgo Biloba έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει αποτελεσματικά τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα των μεμβρανών. Έχει δράση στον εγκέφαλο, τον αμφιβληστροειδή του οφθαλμού και το καρδιαγγειακό σύστημα. Το Ginkgo Biloba έχει αποδειχθεί ότι δρα θεραπευτικά στην εκφύλιση της ωχράς κηλίδας του αμφιβληστροειδούς, η οποία προκαλεί μείωση ή ακόμα και απώλεια της όρασης. Επίσης, μελέτες έχουν δείξει ότι βοηθά στη διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια. Στον εγκέφαλο, το Ginkgo Biloba μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των διαταραχών που οφείλονται στην ηλικία και επηρεάζουν τη νοητική λειτουργία.
Βόμβος (κουδούνισμα των αυτιών) και Ισορροπία
Σύμφωνα με μελέτες ελέγχου, το Ginkgo Biloba μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει τον βόμβο των αυτιών και τα προβλήματα ισορροπίας.
 
Τιμή Συσκευασίας : 4 ευρώ