ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΒΟΤΑΝΑ

ΜΕΝΤΑ





Η Μέντα έχει αντιβακτηριδιακές, αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες, επομένως μπορεί να είναι αποτελεσματική στη χρήση της ως καθαριστικός παράγοντας της επιδερμίδας και συμβάλλει στην καταπολέμηση των βακτηριακών μολύνσεων. Επίσης, είναι γνωστό ότι έχει αποσυμφορητικές ιδιότητες, έτσι μπορεί να αποτελέσει μια δυνητικά αποτελεσματική θεραπεία για μια σειρά από αναπνευστικές διαταραχές. Γνωστό αναλγησιακό η μέντα μπορεί να συμβάλλει στην ανακούφιση του πόνου.


     Επίσης, το τσάι μέντας μπορεί να είναι ιδανικό βοήθημα για τη μελέτη των φοιτητών και βοηθά τους οδηγούς να οδηγούν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Σε μια μελέτη, μόνο το άρωμα του τσαγιού μέντας έδειξε ότι βοηθά τους φοιτητές να παραμένουν ξύπνιοι και συγκεντρωμένοι όταν μελετάνε. Σε μια άλλη μελέτη, το τσάι μέντας βοηθούσε τους οδηγούς να παραμένουν σε επαγρύπνηση και χαλαροί στην κίνηση.

     Έχουν σημειωθεί μερικές παρενέργειες του τσαγιού μέντας, αν και οι επαγγελματίες της υγείας προειδοποιούν ενάντια στη χρήση της από τα άτομα που υποφέρουν από γαστρικά προβλήματα που σχετίζονται με την υπερβολική ποσότητα στομαχικού οξέος, όπως γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και έλκος. Σε γενικές γραμμές όμως το τσάι μέντας είναι υγειινό, θεραπευτικό και χαλαρωτικό, επομένως ξαπλώστε, χαλαρώστε, εισπνεύστε το υγειινό άρωμά του και απολαύστε τη δροσερή γεύση του τσαγιού μέντας.
 Επίσης ανακουφίζει απο : 
   Πονοκέφαλοι
   Ρινικά προβλήματα
   Στομαχικές διαταραχές
   Εμμηνοροϊκές κράμπες

Τιμή Συσκευασίας : 1,5 ευρώ